Nauja Murfor® Compact armatūra

02.11.2017

Bauroc asortimentą papildė naujo tipo armatūra Murfor® Compact pakeisianti Murfor® EFS/Z, su kuriа iki šiol buvo komplektuojami bauroc blokai. Nauja Murfor armatūra išsiskiria savo naudojimo patogumu.  Murfor® Compact gaminama dviejų pločių— 40 ir 80 mm ir yra tiekiama rulonais po 30 m. Plačiau su informacija apie Murfor® Compact armatūrą galite susipažinti gaminio puslapyje: Armatūra Murfor® Compact.

Armatūrа Murfor® Compact-A  – tai 40 ir 80 mm pločio pintas plieninis tinklas, kuris yra tiekiamas rulonais po 30 metrų. Dėl mažo svorio (vienas rulonas sveria vos 3 kg) ir nedidelių matmenų armatūra yra lengvai transportuojama ir montuojama – nėra būtinybės samdytis specialius įrengimus. Armatūrą lengva naudoti – reikia tik išsukti ir nupjauti reikalingą fragmentą.

Mūro armavimas nėra būtinas, bet rekomenduotinas. Murfor® Compact-A naudojamas sumažinti mūro skilimo tikimybę. Nelaikančios sienos iki 3 metrų ilgio kaip taisyklė nereikalauja armavimo. Mūrą iš bauroc blokų rekomenduojama armuoti pirmą, kas ketvirtą ir paskutinę eilę taip, kaip parodyta brėžinyje 1.